Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Kombinertfest i Stokke og VikersundÅrets store nasjonale skibegivenhet, NM nærmer seg og vi er inne i siste uka med forberedelser.

I tillegg til massemønstringen langrenn, har som de fleste kjenner til også kombinert sitt mesterskap.

Det bør også være kjent, at dette mesterskapet av naturlige årsaker er delt, med hopprennene i det flotte anlegget i Vikersund, men med langrennene på Storås.

Etter både kongebesøk og langrennsøvelser i Stokke på torsdag, starter kombinert med hopprenn i Vikersund (K 117 m) fredag, med prøveomgang 18.00 og rennstart 19.00.

Så til alle dere som har sett stor idrett både torsdag og fredag på dagtid. Kast dere i bilen og kjør til Vikersund og se Norges og dermed noen av verdens beste kombinerthoppere i aksjon. Hvis dere i tillegg "organiserer" transport, så blir det blomsteroverrekkelser etter hopprennet i den nye fantastiske Glasshallen, med etterfølgende fest. Her er det "alle rettigheter", musikk og garantert hoppstemning.

Lørdag er det kombinert langrenn mellom damenes og herrenes pursuitøvelse. "Stinn brakke" på Storås, verdens beste skiutøvere, trøkk og stemning i arenaen og kanskje det viktigste: ALLE får plass! For å anskueliggjøre at kombinert er ein idrett for de tøffeste, så drar de etter fullført individuell konkurranse og premieutdeling på langrennsarenaen, igjen direkte til Vikersund for hopprennet av årets Lag NM kl.18.00. Dette er ein kretslagskonkurranse med 3 løpere på hvert lag, som hopper 1 hopp hver og samlet poengsum tar de med seg til stafetten på søndag, igjen på Storås. Vår stafett går mellom damenes og herrenes stafetter.

I motsetning til noen tidligere NM, så er det svært gledelig at ALLE de beste i kombinert stiller i Stokke og Vikersund denne week-end.

Hvem er så favorittene?
I alle kombinertrenn, nasjonalt som internasjonalt, må MAGNUS MOAN finne seg i å være favoritt. Flere pallplasseringer i inneværende sesong og enorm til å skjerpe når det gjelder. At det gjelder å dokumentere form er selvsagt, rett før avreise til OL i Vancouver. Men det er aldri eit NM uten overraskelser, så det blir spennende å se hvem det blir i år.
Utfordrere til pallen, er fjorårets mester i den ene øvelsen Petter Tande, bronsevinner fra VM Liberec Jan Schmid og kanskje Mikko Kokslien, på pallen i WC finalen i Vikersund sist sesong.

Som rennleder i kombinert, håper jeg med dette å rette fokus også mot vår gamle paradegren, hvor Norge har utallige VM og OL medaljer.

Hjertelig velkommen til Storås og Vikersund, for å oppleve våre helter, nyte stemningen og gi noe tilbake til ildsjelene i Stokke IL, som har gitt dere denne muligheten.

Toralf Grave


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©