Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Vottedilla i StoråsUtenfor løypene på arenaen i Storås er det også helt andre ting enn ski som fanger de oppmøttes oppmerksomhet under ski-NM.

Vestfold Huslflidslag fyller i år 100 år, og benytter anledningen under NM-dagene til utstillinger og aktiviteter med tema «Votter som varmer». I votteteltet er det husflidkonsulent Annie Eikenes (bilde) som står for underholdningen, og barn sitter her som tente lys for å få med seg historiene bak de utstilte vottene. «Vi har fått leie inn votter fra rundt om i hele landet, hver eneste vott med sin unike historie og funksjon. Ved siden av teltet har vi laget en egen votteskog, som består av 60 ulike slag» forteller Eikenes.

I naboteleltet, som er en kopi av Gogstadskipet, er det strikkestafett som er tema, og de som vil får her mulighet til å strikke skjerf til inntekt for «Barn gleder barn» - et av de mange prosjektene i forbindelse med jubileet. Pengene går til trengende barn, i hovedsak i Afrika.
«Engasjementet er enormt, jeg får telefoner fra folk rundt om i hele verden som ønsker å ta del i dette støtteprosjektet » sier husflidkonsulenten.

De ivrige strikkerne har også laget 80 votter som skal deles ut til medaljevinnerne, og ikke minst har Kong Harald og bursdagsbarnet prinsesse Ingrid Aleksandra har fått med seg et par av de ettertraktede vottene.

Foto: Hedda Heldal


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©