Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Røde Kors samler inn NM-kroner til Haiti-ofreFrivillige for Røde Kors er til stede med innsamlingsbøsser på NM- arenaen alle fire dager for å samle inn penger til de jordskjelvrammede på Haiti.

Vi møter Eva Holmøy (fra venstre), Lasse Hegg Myhre og Anette Hegg lørdag formiddag, og de kan fortelle at givergleden blant publikum er stor.

Samtidig foregår det en ordfører-stafett i Vestfold. Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme kommune har allerede gitt 1 kr per innbygger til Røde Kors-arbeidet på Haiti. I dag ble stafettpinnen overrakt Stokkes ordfører Nils Ingar Aabol.

”Jeg synes det er bra at oppmerksomheten rettes mot noe som tross alt er viktigere enn NM. Når jeg ser alle barna som boltrer seg på stadion her og samtidig tenker på barna på Haiti gir det et annet perspektiv på arrangementet. Jeg synes det er flott at vi som arrangører av NM kan gå sammen med kommunene og Røde Kors for å hjelpe ofrene for jordskjelvet på Haiti.”

NM-arrangørene oppfordrer publikum om å støtte jordskjelvofrene. I tillegg til innsamlingsbøsser på NM-arenaen kan gaver til Røde Kors´ Haiti-innsamling også gis ved å ringe til gavetelefonen 820 44 001 (200 kr), eller ved å sette inn et beløp på konto nummer 8200.06.08331.

Foto: Tiril Eid Barland


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©