Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Sponsorene koser seg i lavvoEt stykke opp i åsen over skistadion, med utsikt over folkehav og løypetrasé, ligger lavvoen til Infoprodukter AS. Dette er en av 8 lavvoer spredt langs løypetraseen.

Alle lavvoene har god utsikt til løyper, løpere og folkeliv utenfor og et bål å varme seg på inne.

”Tanken bak var å gi våre sponsorer noe mer enn bare profilering. Lokale sponsorer har kjøpt rettigheter til en eller flere dager i en lavvo og kan ta med seg ansatte og kunder for å delta på NM-festen,” sier NM-vert Bjørn Vegar Norvang.

Lavvoene er bygget av elever fra Re Videregående skole og alt materiale er levert gratis av Vestfold Skog forteller han.

Vi snakker med Tore Bjørnstad og Jan Erik Hvidsten fra Infoprodukter AS, firmaet som laget NM-avisa. De skryter av arrangementet og er ekstra fornøyde med tilbudet om lavvo.

”Vi synes dette var godt tenkt fra arrangørenes side. Det er flott å ha muligheten til å ta med kunder på denne folkefesten, og hygge oss sammen med dem mens vi følger rennene.” Og det ser både koselig og varmt ut da vi titter inn i den romslige lavvoen. Utenfor fyller folkefesten åsen med heiarop og yrende liv.

BILDET: Jan Erik Hvidsten (t.v.) og Tore Bjørnstad fra Infoprodukter AS, firmaet som laget NM-avisa, er blant sponsorene som hygger seg i lavvo. (Foto: Tiril Eid Barland)


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©