Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Familielaget Heimdal på 43. plassStokke-jenta Line Elise Heimdal (42) stilte med sine 14 og 16 år gamle døtre Eline og Lovise for Bardu ILs andrelag. De endte på 43. plass.

”Det var kjempeartig å gå i dag, selv om jeg ikke kjenner det lokale publikum lenger,” sier Line som flyttet til Troms for 19 år siden. I dag var hun tilbake i barndommens skoger med sine egne barn.

Det var fire damelag hvor alle deltagere hadde samme etternavn. Laget med startnummer 4 er allerede et kjent familielag, Hilde Gjermundshaug Pedersen, med sine to døtre Ida og Eli for Nybygda IL som gikk inn til 6. plass.

Også andre lag kan mistenkes for å ha blitt satt sammen hjemme på kjøkkenet bare med familiens egne løpere. For Inderøy IL stiller tre stk Gausen: Kristin, Julie og Tonje. Burfjord ILs damer heter alle Oxlund Gjerstad til slutt, og Karen, Kristin og Johanne til fornavn.

Det ryktes at Line flyttet fra Stokke til Bardufoss for å få bedre vintre. Den gangen var vintrene i Stokke ikke noe særlig å skryte av. Det var bare Tom Horntvedts snøkanon som holdt liv i løypa.

”I dag er det nesten motsatt, med mildvær i nord og ordentlig vinter i Stokke,” slår Line fast.

Døtrene, som satser i langrennssporten, synes det var moro å gå på ski på mammas hjemmebane i dag. De kjenner Stokke best fra sommersiden.

BILDET: Line Elise Heimdal het Line Marcussen da hun gikk for Stokke som ungdom. Nå er hun mamma for laget fra Bardufoss. (Foto: Tiril Eid Barland)


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©