Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Speaker: Asgeir Moberg fra BarduHvem er han vi har hørt fire dager, nærmest syngende, på sin klingende tromsdialekt? Asgeir Moberg (53) har vært NMs speaker.


”Jeg er glad i tall og har det i kjeften,” sier Asgeir til NMs hjemmeside.
”Dette er gode forutsetninger for en som er speaker.” Vi vil gjerne finne ut hva slags menneske som står bak all lyden, fakta, spenning og morsomheter som har trillet ut av høyttalerne.

Når det er hverdag, og ikke skifest, jobber Asgeir likevel med ski. Da er han administrativ leder for Skiforbundet i Troms.

Han slo an tonen allerede torsdag. Med kongen til stede ropte han: ”Nå kommer den røde løperen, og den røde løperen er Thomas Alsgaard.”

Når han først tok for seg fargene, så tok han også for seg sprintvinner Johan Kjølstad som kjempet seg fram til seier: ”Se Johan, i gule sko, i gullsko!”

Asgeir har vært på ski-NM siden 1991. Han har vært speaker på mange av disse, og kjenner mange i langrenns-Norge. På lørdag så han Vegards far Arne Ulvang blant publikum mens han fulgte 30 kilometeren. Arne har alltid vært en forkjemper for de god gamle langrennsidealene. Så Asgeir kunne ikke dy seg da teten var inne på arenaen før siste runde. Da klang det på tromsdialekten i mange desibel: ”Se Arne Ulvang, se på dem, nå har de begynt å gå fort i knallgrønne hansker. Se de knallgrønne hanskene og hvor fort det går.”

”Jeg regner med at Arne tok det med et smil,” sier Asgeir.

Nå takker han alle han har møtt i arenaen i Storås for et ski-NM som var en kjempeopplevelse for en som har reist langt for å komme hit.


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©