Vi samarbeider med 

 
 

Hovedsponsorer :

        
        
          
   
        
   

     

     
 


  


Hovedsamarbeidspartner:

 

Stokke kommune


Lokale sponsorer:

Lokale sponsorer Lokale sponsorer Lokale sponsorer

Lokale sponsorer    


Kollenstemning i Vikersund(Vikersund 27.03.2010 kl. 09:30) Vi snakker dessverre ikke om 15-20 tusen tilskuere, men om været. Da vi ankom hoppbakken i Vikersund i morges kunne vi ikke se hoppkanten.

Det er få timer igjen til NM hopp i normalbakke 2010 starter. I hoppanlegget i Vikersund råder rene Kollenstemningen. Desverre snakker vi ikke om 15-20 tusen tilskuere som vifter med Norske flagg og jubler, men om tåke så tett at vi ikke ser hoppkanten.

Teknisk arrangør av hopprennet fra Vikersund er imidlertid ikke bekymret. Vi er vant til dette været. Tåka letter i god tid før prøveomgangen, sier visepresident i arrangemangskomiteen Halvor Hartz.

Og vi fra Stokke føler at arrangøren har god kontroll på alt som skjer her. Selv om det regnet i hele natt er bakken godt preparert, og mannskaper fra arrangøren var tidlig i gang med å gå over unnarennet. Et velsmurt maskineri sørger for at alt er klart til en spennende NM konkurranse i HS 117 meters bakken i Vikersund.

Så får vi håpe det er publikum, og ikke været som sørger for Kollen-stemning når rennet starter kl. 13. Vi gleder oss til hopprenn!


Tilbake


 

 

  Andre NM i 2010
NM ski 2010 Del 2

NM i skiskyting på Simostranda 6.-11. april 2010 
 


Les NM-avisa på nett
 Hør NM sangen! 
(ca 1 minutt)
Kontakt oss:
Leder: Olav Aas
Nestleder: Sigbjørn Fjærvoll Rennleder: Jon Olav Knotten
Presse: Inger Nergaard
Kultur: Ole Jan Aasen

 
Denne siden er levert av

NM Ski 2010
Storås skistadion
Stokke

     
Site powered by WebOfficeOne ©